Blog | Priom | Denk, doe en leer met Agile en Scrum

Wel druk, maar weinig af. Herkenbaar?

Je hebt een druk leven. Althans, zo voelt het. 
Wat is productiviteit eigenlijk? En wat is het verschil tussen productief zijn en druk zijn?
In deze blog lees je het antwoord. 

10 aanbevelingen waarmee woningcorporaties het verschil kunnen maken

Het is ontzettend waardevol om verandering te gebruiken, zodat je een verschil kunt maken voor huurders en stakeholders. Uit het arbeidsmarktonderzoek van FLOW onder woningcorporaties zijn in 2016 mooie aanbevelingen ontstaan. Ze zijn nog steeds, en worden steeds meer, van toepassing. We lichtten de 10 beste aanbevelingen graag nog even toe!

priom vakantie

Waarom medewerkers van woningcorporaties altijd toe zijn aan vakantie

Of je het nu wel of niet kunt beamen, er zit een kern van waarheid in… De grote vraag is echter: hoe kan dit (in godsnaam)?! Met name de lezer die niet bij de woningcorporatie werkt zal zich dit zeker afvragen. Oke, altijd toezijn aan vakantie is misschien overdreven, maar zo’n gevoel heerst al snel als je het idee hebt achter de feiten aan te lopen. En daar zijn woningcorporaties helaas goed in. Zowel de politiek als het publiek stellen continu nieuwe eisen en daar moet je als organisatie wel mee om kunnen gaan.

sprint

Waarom wendbaarheid bij woningcorporaties verandering verslaat

Ben jij werkzaam in de corporatiesector? Dan ben je de afgelopen tijd ongetwijfeld geconfronteerd met verandering. Als dit niet in de vorm van een reorganisatie is, dan is het wel door de veranderende wet- en regelgeving. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker gevonden en de (woon)wensen van de klant veranderen al net zo snel als de rest van de wereld. 

Pagina's