Blog | Priom | Denk, doe en leer met Agile en Scrum

Scrummm... Dat smaakt naar meer!

Eindelijk aan de slag met een management methode die eenvoudig toepasbaar en effectief is. Zo behoort ‘vergaderen om te vergaderen’ tot het verleden en kunnen projectteams doorwerken aan hun taken. Het Scrum framework zorgt ervoor dat alle leden betrokken zijn en dat je middels een heldere taakverdeling onderhevig bent aan verandering.

teamsport

Wat je vandaag doet, kan morgen nutteloos zijn

Het maken van concrete plannen, voordat je aan een opdracht begint is ouderwets. Het is volgens ons een achterhaalde gedachte om, vooral bij grotere projecten met een langere doorlooptijd, een vooraf opgesteld plan na te leven. Het kost je bergen met geld en veel tijd. In deze blog lees je hoe het anders kan en wat de waarde van scrum is. 

Wel druk, maar weinig af. Herkenbaar?

Je hebt een druk leven. Althans, zo voelt het. 
Wat is productiviteit eigenlijk? En wat is het verschil tussen productief zijn en druk zijn?
In deze blog lees je het antwoord. 

10 aanbevelingen waarmee woningcorporaties het verschil kunnen maken

Het is ontzettend waardevol om verandering te gebruiken, zodat je een verschil kunt maken voor huurders en stakeholders. Uit het arbeidsmarktonderzoek van FLOW onder woningcorporaties zijn in 2016 mooie aanbevelingen ontstaan. Ze zijn nog steeds, en worden steeds meer, van toepassing. We lichtten de 10 beste aanbevelingen graag nog even toe!

priom vakantie

Waarom medewerkers van woningcorporaties altijd toe zijn aan vakantie

Of je het nu wel of niet kunt beamen, er zit een kern van waarheid in… De grote vraag is echter: hoe kan dit (in godsnaam)?! Met name de lezer die niet bij de woningcorporatie werkt zal zich dit zeker afvragen. Oke, altijd toezijn aan vakantie is misschien overdreven, maar zo’n gevoel heerst al snel als je het idee hebt achter de feiten aan te lopen. En daar zijn woningcorporaties helaas goed in. Zowel de politiek als het publiek stellen continu nieuwe eisen en daar moet je als organisatie wel mee om kunnen gaan.

Pagina's