De inrichting van jouw werkplek/kantoor is niet efficiënt | Priom | Denk, doe en leer met Agile en Scrum

De inrichting van jouw werkplek/kantoor is niet efficiënt

Ah! Fijn dat je mijn nieuwe blog voor Priom leest. Blijkbaar voel je je aangesproken... Waarschijnlijk komt dit omdat ik gelijk heb of omdat je geïnteresseerd bent in slimme interieur tips. In deze blog lees en zie je hoe waardevol een “Scrumwand” op je kantoor is en hoe deze ook nog eens het complete interieur op kan leuken.
 

Multifunctionele blikvanger

Of het nu bij je op kantoor, je werkplek thuis of bijvoorbeeld op school is. Deze multifunctionele blikvanger MOET je hebben! Je vraagt je af waarom? 
Nou, omdat de Scrumwand je:

  • helpt met organiseren/plannen/onthouden/bijhouden van taken/opschrijven van notities/scrummen en nog veel meer;
  • muren versiert en een ophangsysteem biedt op maar liefst 3 verschillende manieren;
  • interieur opfrist;
  • vrienden jaloers maakt (...,,die wil ik ook!!”);
  • concurrenten achter zich laat met ouderwetse whitepapers en notitieboekjes;
  • creativiteit en wendbaarheid bevordert;
  • kantoor/bureau/werkplek netjes houdt.


Nog niet overtuigd? Lees verder en bekijk de voorbeelden!

 

Succesformule voor ieder bedrijf

Een Scrumwand biedt een oplossing voor kantoorruimtes en bevordert samenwerking. De wand zorgt niet alleen voor geluidsdemping, maar ook voor een opgeruimd kantoor. De Scrumwand kan perfect gebruikt  worden voor het maken van notities bij werkoverleggen, tijdens vergaderingen of brainstormsessies. Zoals de naam het al zegt, is de wand uitermate geschikt voor toepassing van Scrum. And that’s where we come in!
 

Scrum by Priom

Voor de lezer die nog nooit van Scrum gehoord heeft (dat wordt tijd ;)), een korte uitleg:
Scrum is een framework dat kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve, flexibele manier producten/diensten te ontwikkelen die voldoen aan de (veranderende) wens van de klant. Scrum maakt je wendbaar als bedrijf/team/persoon en dat is op z’n minst handig (lees: noodzakelijk) in deze snel veranderende wereld.

Doordat je met Scrum in korte “sprints” snel werkende producten oplevert, wordt snel duidelijk of je op de goede weg bent. Resultaten zijn snel zichtbaar en er is ruimte om te testen. Scrum zorgt voor korte lijnen, snelle communicatie en effectief teamwerk. Daarnaast vergroot het de betrokkenheid van alle teamleden en bevordert het de concentratie op een overzichtelijk deel van een project.

Wil je kennis maken met of je verder verdiepen in Scrum? Wij helpen bedrijven om wendbaar te worden middels toepassing van dit succesvolle framework. Neem gerust contact met ons op. Zo haal je bovendien het meeste uit je Scrumwand!
 

Toepassing en gebruik

Op de afbeelding zie je dat je de wand bij jou op kantoor op verschillende manieren van allerlei informatie kunt voorzien. En het staat nog leuk ook! Informatie delen over een project op de afdeling was nog nooit zo gemakkelijk. De wand kan je in 1 oogopslag een overzichtelijke weergave van taken  geven. Dat maakt de wand ook zo geschikt voor Scrum. 3 vakken bieden je de ruimte om aan te geven wat er nog moet gebeuren, waar je op dit moment gezamenlijk aan werkt (proces) en wat af is. Handig! Hierdoor werk je flexibel en  transparant. Problemen/uitdagingen worden gemakkelijk bespreekbaar,  omdat je snel inzicht krijgt. Zo kun je aangeven waar je hulp bij nodig hebt of welke hulp je kunt bieden en deel je andere belangen met de rest van het team. 
 

Vergaderen kan dus ook effectief zijn...

He he.. Het bestaat. Effectief vergaderen. Vanaf nu overleg je staand met je kopje koffie in de hand bij de Scrumwand en niet meer gapend en urenlang aan de ronde tafel. Lekker proactief dus. Wil je het goed doen? Begin dan iedere ochtend met een kort teamoverleg (daily scrum) bij de wand. Dit hoeft maar max. 15 minuten te duren. Verhelderend en motiverend!
 

Sepawand

Inmiddels vraag je je vast af hoe je zo’n mooie scrumwand kunt bemachtigen. Simpel: neem contact op met Sepawand om de mogelijkheden te bespreken. De Scrumwand van Sepawand is niet alleen praktisch, maar ook stylish verantwoord. Zoals je hieronder ziet kun je de wand op verschillende manieren van informatie voorzien en kun je ‘m vrijwel overal op laten hangen. Of dat nu op kantoor, in de ontmoetingsruimte, in de hal of eventueel zelfs in je woonkamer is! Ieder creatief denkend bureau zou er 1 moeten hebben als middel om te brainstormen. 

Is jouw werkplek al geschikt voor toepassing van Scrum?


Hopelijk heb ik je geïnspireerd.

 

 

Deel deze Blog