Het Priomlab | Priom | Denk, doe en leer met Agile en Scrum
Priomlab

Het Priomlab

Vanuit Priom werken we dag in dag uit aan het meer wendbaar maken van organisaties en hun diensten en producten. Om als onderneming zelf ook wendbaar te blijven, geven we onszelf echter altijd de tijd en ruimte te experimenteren, te ontwikkelen, te leren en maatschappelijke waarde creëren.

Onze experimenten en nieuwe productontwikkeling ligt soms ver buiten ons huidige portfolio van diensten en producten. We noemen dit ons Priomlab. Een vrijplaats voor het uitproberen van nieuwe technologie, processen, diensten en producten. Op deze manier blijven we als Priom op de hoogte van wat er speelt en zijn we in staat mee te bewegen met nieuwe ontwikkelingen. Dit zorgt er voor dat we onze klanten nog beter kunnen helpen (we kennen immers de nieuwste trends), maar ook dat we als organisatie wendbaar blijven en doorontwikkelen. En natuurlijk niet onbelangrijk, vinden we het ook gewoon erg leuk te pionieren en innovatief bezig te zijn.

Welk experiment we ook uitvoeren, centraal staat dat we waarde willen leveren en impact willen maken voor onze klanten en voor de maatschappij. Als Priom leveren we graag een maatschappelijke bijdrage, dit is zelfs één van onze belangrijkste drijfveren. We kijken daarom nadrukkelijk naar maatschappelijke uitdagingen en problemen en hoe wij daar verschil in kunnen maken. Met name bijvoorbeeld de duurzaamheidsopgave en het zoeken naar mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt houdt ons actief bezig. Wij geloven dat vooral de digitalisering hier een wezenlijke bijdrage aan kan en gaat leveren en daar hebben we veel affiniteit mee. We zetten onze competenties in, denken groot en starten klein. Onze overtuiging is dat we het nooit alleen kunnen, daarom werken we altijd samen met andere en nieuwe partijen, want alleen samen kun je echt het verschil maken. Enkele ontwikkelingen in het Priomlab zijn het digitaliseren van klantgestuurd onderhoud voor corporaties en het ontwikkelen van een e-learning Scrum voor studenten. Als laatste in dit kader noem ik ook graag onze pioniering op het gebied van beeldherkenning. Een foto zegt meer dan 1000 woorden! Wij denken dat de technieken met het herkennen van objecten, classificeren van objecten en dergelijke ook voor de vastgoedsector van grote waarde gaat zijn. Daarom voeren we nu diverse experimenten uit samen met andere partijen en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Veel experimenten vind je niet terug op onze website, ben je benieuwd naar onze jongste experimenten en ontwikkelingen? Neem contact op met Ronald van de Hoef. Hij vertelt je er graag over. Wie weet ben jij wel de ontbrekende schakel voor succes?

Deel deze Blog