Scrummm... Dat smaakt naar meer! | Priom | Denk, doe en leer met Agile en Scrum

Scrummm... Dat smaakt naar meer!

Eindelijk aan de slag met een management methode die eenvoudig toepasbaar en effectief is. Zo behoort ‘vergaderen om te vergaderen’ tot het verleden en kunnen projectteams doorwerken aan hun taken. Het Scrum framework zorgt ervoor dat alle leden betrokken zijn en dat je middels een heldere taakverdeling onderhevig bent aan verandering. Net zoals je bedrijf, het product of je dienst. Kennismaken dus!

 

Wil je vooruit komen?

Scrum is een aanpak om in multidisciplinaire teams te werken. Van oorsprong is de methode voor de ICT sector ontwikkeld, maar in toenemende mate wordt scrum daarbuiten ook toegepast. Niet voor niets, want doorwerken en bijsturen was nog nooit zo eenvoudig. Als je het goed doet, zie je dit snel terug in de resultaten! Weg gat tussen vraag en aanbod… Priom laat je vanuit haar eigen passie en ervaring graag kennismaken met deze innovatieve methode en biedt daarom de Intro Scrum Workshop van een halve dag aan. 

 

Nooit meer "vergadermoe"

Krijg nu inzicht in de Scrum methode en kom erachter wat dit voor jou betekent ten opzichte van je huidige projectmanagement methodiek. We behandelen de rollen, verantwoordelijkheden en diverse meetings van het Scrum proces. Priom kiest bewust voor een interactieve workshop waar je zeker energie van zult krijgen! Wij zijn ‘Professional Scrum Masters en Product Owners’ en staan te popelen om je m.b.v. een moderne online leeromgeving Scrum voor te schotelen.

 

Nog niet overtuigd?

Wij willen het succes van Scrum graag met je delen. Velen gingen je voor en we hopen dat jij net zo enthousiast wordt. Zomaar een paar recensies waar we trots op zijn:

,,Afgelopen zaterdag een leuke maar ook zeker interessante training gehad over SCRUM. Henri heeft een goed beeld gegeven van de theorie van het 'SCRUM proces'. Aan de hand van oefeningen hebben we ook de praktische kant 'geproefd'. De combi van de theorie en de bijbehorende praktische invulling maakte de training zeer leerzaam en heb ik een goed beeld gekregen van SCRUM."

,,De korte SCRUM introductie opende mijn ogen door iets anders te horen dan wat ik gewend ben als je het over procesverbeteringen of -veranderingen e.d. hebt. Geen grote (academische) plannen maken, kort cyclisch te werken en aanpakken, kort/directe feedback geven. Eigenlijk gewoon leren door te doen. Net het normale natuurlijke leven. Zoals het leren lopen...Kunnen leven met onzekerheid...of Wat er komen zal.. Van elkaar leren, fouten maken moet kunnen en mag en goed kijken naar de wensen van DE KLANT. Want daar doe je het voor. Scrum kan je hierin de helpende inzichten en training geven. Gewoon DOEN."

,,Leerzame workshop waarin je duidelijk de basics van Scrum mee krijgt. Mooie introductie op SCRUM met een juiste dosering aan kennis en inzichten. Trainers vond ik deskundig; het programma leerzaam, afwisselend en ontspannen."

 

KOM JE OOK KENNISMAKEN MET SCRUM OP DE PRACHTIGE LOCATIE ‘DE ZWANENHOF’ TE ZENDEREN?

Wij hebben nog een paar plekken vrij. Meld je hier aan. Succes en veel plezier! 

Deel deze Blog