veranderweekend 2016 “Business Process Management”


 

De Management of Change Community, waaronder PRIOM,  organiseert een VeranderWeekend van vrijdagavond 18 maart 2016 tot zondagnamiddag 20 maart 2016. Deze keer belichten we “Business Process Management” vanuit een viertal invalshoeken:

 1. Veilig en technologisch innoveren
 2. Resultaat en kwaliteit in de keten
 3. Duurzame en klantgerichte processen
 4. Spelen en leren in processen

Het VeranderWeekend is een interactieve dialoog en beoogt geen Business Process Management opleiding te zijn, maar juist de blik op dit vakgebied te verrijken met hedendaagse inzichten vanuit resultaatgericht verbeteren, innoveren en veranderen.

Professionals uit onze community delen in het VeranderWeekend met elkaar hun inzichten. Dit wordt ondersteund door onze sprekers en de leeromgeving waarin materiaal gedeeld kan worden om de mate van interactiviteit in de bijeenkomst zo hoog mogelijk te krijgen.

Voor wie?

Voor iedere professional die betrokken is of gaat worden bij Business Process Management.

Wanneer en waar is het?

Het VeranderWeekend vindt plaats in het weekend van 18, 19 en 20 maart 2016. Startend op vrijdagavond 18 maart en eindigend op zondagnamiddag 20 maart. De locatie is Conferentiehotel Mennorode.

Wat kost het?

Je betaalt slechts kostenvergoeding voor de out-of-pocket kosten voor de opleiding en het verblijf (twee nachten met natje en droogje) in het conferentieoord. Dit is €298,= (vrijgesteld van btw). Heb je een coupon van je werkgever ontvangen, dan kan de prijs gereduceerd zijn tot maar €50,= . Kijk op de aanmeldtab of je werkgever dit sponsort.

Ervaringen

Dit is de vierde editie. Eerdere edities van het VeranderWeekend trokken 35 tot 50 enthousiaste deelnemers die het een waardering gaven van meer dan 4 sterren (van de 5).

Lees verder...
 • Skills:

  • veranderweekend
  • training
  • opleiding
  • scrum
  • priom