Ronald

Van de Hoef

Facebook Twitter Linkedin

Ronald van de Hoef is gedreven door idealisme en haalt energie uit innoveren, het liefst samen met een groep enthousiaste mensen vernieuwen. Het maakt niet uit of dit een dienst is, een product, netwerk of wat dan ook. Ronald levert zijn bijdrage door omdenken, luisteren, adviseren en het kunnen verbinden van mensen en ideeën. Doordat hij altijd meer wil weten loopt hij voorop qua kennis op zijn vakgebieden en deelt hij dit graag. Ronald is graag in verbinding met anderen en verbindt ook hen weer aan anderen. Samen kun je zoveel meer, gebruik makend van elkaars sterke kanten. Ronald inspireert en co-creëert en geniet ervan een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van andere mensen, zodat zij hun volledige potentieel weten te benutten.

Ronald heeft inmiddels drie studies achter de rug. Ooit begonnen aan de HTS bouwkunde om daarna technische planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen te studeren. De drang altijd meer te willen weten en zichzelf te ontwikkelen leidde tot nog een studie, de academisch geaccrediteerde MBA bedrijfskunde. De verwachting is dat het hier niet bij zal blijven. Vanuit zijn studies en door het begeleiden van afstudeeronderzoeken van studenten is Ronald goed thuis in wetenschappelijk onderzoek weet hij snel relevante informatie boven water te krijgen.

Buiten het werk heeft Ronald nog zitting in het bestuur van een alumnivereniging, probeert wat te golfen en bezoekt hij zaterdags trouw de wedstrijden van de amateurvereniging Excelsior’31 uit Rijssen. Zijn motto is: Des te meer het idee leeft dat iets onmogelijk is te veranderen, des te harder hij loopt als het strookt met zijn waarden.